Google AdWords Gevorderd Training

€ 1.595,- excl. BTW per deelnemer.

Ben jij onderlegd in de basis van Google AdWords en ben je klaar voor de volgende stap? Volg dan de training Google AdWords Gevorderd. Tijdens de training gaan we de verdieping in voor wat betreft AdWords. Wil jij in twee dagen een expert worden in AdWords? Schrijf je dan in voor de training! Een andere datum is mogelijk in overleg.

Hoe ziet de dag er uit?

De training volg je in de trainingsruimte bij ons op kantoor waar wij jou en een aantal anderen op een interactieve en persoonlijke wijze trainen in gevorderd gebruik van AdWords. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Recap en inventarisatie kennis Google AdWords?
  • Branding versus performance
  • Beheer campagnes
  • Optimalisatie campagnes
  • Attributiemodellen

Voor wie is de training?

De Google AdWords Advanced training is speciaal voor diegenen die de basis van AdWords al onder de knie hebben en de volgende stap willen zetten. Tijdens de training word je opgeleid tot echte AdWords expert. Aan het einde van de training mag AdWords geen geheimen meer hebben voor je.

De Trainer: Feliks

Feliks is een specialist die (bijna) alle facetten van online marketing beheerst. Maar als we één specialisme aan hem moeten toewijzen is dat toch wel Google AdWords! Hij weet als geen ander de meest complexe details van AdWords begrijpelijk uit te leggen. Dankzij zijn omvangrijke ervaring beschikt hij over veel praktische voorbeelden die hij graag gebruikt tijdens zijn trainingen.

Zeo Academy training

Praktische informatie

  • De training duurt op beide dagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.
  • De locatie van de training is Vleutenseweg 386 in Utrecht.
  • Je krijgt van ons een lekkere lunch, dus je kan je bammetjes thuis laten.

Adwords Gevorderd Training

Wil jij de verdieping in voor wat betreft Google AdWords? Schrijf je dan nu in voor de training. De training kost € 1.595,- per deelnemer. Voor dit bedrag word je twee dagen intensief getraind en word je opgeleid tot een echte AdWords expert.

Tevens krijg je van ons al het lesmateriaal mee naar huis, kan je het nog eens rustig nalezen.

Heb je nog vragen over de training, stel ze gerust! Dat kan door even te bellen met ons via 030 711 55 55 of stuur een mailtje naar academy@zeo.nl

Inschrijven voor de training

  • Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden