Conversieoptimalisatie Training

€ 545,- excl. BTW per deelnemer.

Raak binnen één dag bekend met de mogelijkheden van Conversieoptimalisatie. Met deze kennis zorg jij ervoor dat het aantal conversies binnen je website/webshop gemaximaliseerd wordt. Een conversie kan hierbij een aankoop zijn, maar bijvoorbeeld ook een contactaanvraag. Je krijgt tijdens de Conversieoptimalisatie training instructie over hoe je het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maakt om te converteren. Hierbij kun je denken aan het minimaliseren van het aantal acties dat de gebruiker moet ondernemen om over te gaan tot conversie. Aan het einde van de Conversieoptimalisatie Training weet jij hoe je ervoor kan zorgen dat het aantal conversies geoptimaliseerd kan worden! Een andere datum is mogelijk in overleg.

Hoe ziet de dag er uit?

De training volg je in de trainingsruimte bij ons op kantoor waar wij jou en een aantal anderen op een interactieve manier meenemen in de wereld van Conversieoptimalisatie. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Wat is Conversieoptimalisatie?
  • Het bepalen van conversiedoelen.
  • Op welke manier verbeter ik conversies?
  • Welke tools gebruik ik om conversies te meten?
  • Rendement van conversieoptimalisatie.
  • Hoe analyseer ik de verkregen data om conversies te optimaliseren?

Voor wie is de training?

De Conversieoptimalisatie training is bedoeld voor personen en/of organisaties die het aantal conversies binnen de webshop of website willen maximaliseren. Tijdens de training word je opgeleid om direct aan de slag te kunnen met conversieoptimalisatie!

De Trainer: Feliks

Feliks is een specialist die (bijna) alle facetten van online marketing beheerst. Zo zorgt hij er onder andere voor dat onze klanten optimale conversies binnenhalen!

Zeo Academy training

Praktische informatie

  • De training duurt van 09.00 uur tot 16.00 uur.
  • De locatie van de training is Vleutenseweg 386 in Utrecht.
  • Je krijgt van ons een lekkere lunch, dus je kan je bammetjes thuis laten.

Conversieoptimalisatie

Wil jij een start maken met Conversieoptimalisatie? Schrijf je dan nu in voor de cursus. De training kost € 545,- per deelnemer. Voor dit bedrag word je een dag intensief getraind en weet je aan het eind hoe je conversieoptimalisatie in kan zetten voor jouw organisatie.

Tevens krijg je van ons al het lesmateriaal mee naar huis, kan je het nog eens rustig nalezen.

Heb je nog vragen over de training, stel ze gerust! Dat kan door even te bellen met ons via 030 711 55 55 of stuur een mailtje naar academy@zeo.nl

Inschrijven voor de training

  • Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden